Dental care professionals met het echte zorgverleners DNA
Over ons

Dental care professionals met het echte zorgverleners DNA

Onze mensen
Bewust in de wereld van mobiele mondzorg

Onze dental care professionals zouden gemakkelijk bij een reguliere tandartspraktijk kunnen werken. Maar dat doen ze niet. Zij kiezen bewust voor de wereld van mobiele mondzorg. De setting, de dagelijkse afwisseling, maar vooral de doelgroep. Kwetsbare mensen die net wat meer behoefte hebben aan een persoonlijke benadering. Warmte, herkenning en een fijn gesprek. 

Een dental care professional van Europe Medicare is een zorgverlener in de breedste zin van het woord. Vakbekwaam en daadkrachtig, maar altijd met de juiste persoonlijke benadering richting de persoon tegenover je.

Mobile dentistry beyond borders

Mobile dentistry beyond borders

'Mobile dentistry beyond borders'. Met die krachtige purpose zetten wij ons iedere dag in om opdrachtgevers de beste mondzorg te bieden, terwijl we onze eigen mensen alle mogelijkheden bieden om een mooie carrière op te bouwen. Ongeacht waar zij vandaan komen, welke huidskleur zij hebben en met welke geloofsovertuiging zij zijn grootgebracht. Man, vrouw, jong en oud.

Inclusiviteit is een absolute kernwaarde voor Europe Medicare. Omdat we geloven dat we juist door onze mensen in hun kracht te zetten, zij tot grote hoogte kunnen stijgen en met een glimlach hun vak uitoefenen. En daar profiteren onze opdrachtgevers iedere dag opnieuw van. 

Een volwaardige mobiele tandartspraktijk
Veilig en vertrouwd

Een volwaardige mobiele tandartspraktijk

Onze mobiele tandartsbus is voorzien van alle moderne faciliteiten die een professionele tandarts nodig heeft. Van comfortabel meubilair tot moderne röntgenapparatuur. En vanzelfsprekend zijn we volledig zelfvoorzienend, inclusief water en elektriciteit. Een comfortabele tandartspraktijk in een voor jou vertrouwde omgeving, dat is de mobiele mondzorg van Europe Medicare.

Samenwerken?

Veel zorginstellingen slagen er niet in een structurele oplossing voor tandartsbezoek te vinden. Wij komen graag met je in contact om te onderzoeken hoe we ook voor jou een passende oplossing kunnen creëren.

Manager Zorg Mirjam staat voor je klaar
  • Telefoon 0625075345
  • E-mail
  • Bereikbaar 08:00 - 17:00 uur
Aanspreekpunt voor zorgverleners

Manager Zorg Mirjam staat voor je klaar

Manager Zorg bij Europe Medicare Mirjam Libbers werkte zelf 14 jaar in een tandartspraktijk als mondhygiënist. Ze weet als geen ander hoe je een comfortabele, professioneel ingerichte tandartspraktijk realiseert en de stoelbereidheid bij kwetsbare groepen verhoogt. Als Manager Zorg is ze het vaste aanspreekpunt voor opdrachtgevers en bewaakt ze de richtlijnen en protocollen die gelden voor een mobiele praktijk.

Direct contact opnemen

Vragen over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Onze tandartsbus bij jou voor de deur?

Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken.

Keurmerken
  • KNMT logo
  • sBB erkend leerbedrijf