Voor Tandartsen

Mondzorg met extra’s

Ben jij die flexibele tandarts of tandartsassistent die een verschil wil maken? Droom je ervan om met jouw talent patiënten écht te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij onze dynamische organisatie en ons bijzondere team van zorgprofessionals. Wij zijn altijd op zoek naar tandartsen en tandartsassistenten die houden van een uitdaging en het hart op de juiste plek hebben.

Wil je iets bijdragen?

Droom jij ervan om iets bij te dragen aan het leven van mensen die het niet makkelijk hebben? Met jouw vak als tandarts of tandartsassistent kun jij echt het verschil maken. Europe Medicare is voor jou als jij warm en flexibel bent, houd van afwisseling én veel wilt leren.

Wij werken met een mobiele tandartspraktijk waar jij met een klein team verantwoordelijk voor bent. Het is mogelijk om fulltime bij ons te werken, op oproepbasis of bijvoorbeeld een dag per week naast je reguliere werk. Je kunt door heel Nederland reizen, maar ook op een vaste plek werken. Eigenlijk is alles mogelijk! 

Samen met je microteam ben je verantwoordelijk voor de tandartsbus. Je krijgt ondersteuning vanuit het hoofdkantoor, maar hebt verder veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Hierdoor is je baan ontzettend veelzijdig en je leercurve enorm.

Bekijk hieronder direct onze openstaande vacatures!

Mobiele tandarts op locatie
 

Ben jij die flexibele tandarts?