Coronarichtlijnen
Onze

Coronarichtlijnen

Tijdens Corona geopend

Tijdens de Corona pandemie blijven wij geopend! De overheid  heeft tijdens de persconferenties diverse malen duidelijk gemaakt dat de medische contactberoepen, zoals de mondzorg, hun werkzaamheden mogen blijven uitvoeren.
Zodoende kunt u ook de komende periode bij onze praktijk terecht voor optimale mondzorg en kan uw reeds geplande afspraak gewoon doorgang vinden.

Dankzij de eerder genomen maatregelen kunt u dat met een gerust hart. Zo investeren wij sinds de uitbraak van het coronavirus in extra beschermingsmiddelen, verzoeken wij patiënten met coronavirus-gerelateerde klachten hun afspraak te verplaatsen. Draag een mondkapje bij aankomst bij de praktijk.

Omdat handhygiëne bij deze virusuitbraak een belangrijk bron van besmetting blijkt te zijn, zullen wij u bij betreden van de praktijk vragen uw handen te wassen met water en zeep of te desinfecteren met handalcohol en uw mond te spoelen met een spoelmiddel. We verzoeken u daarna uw gezicht en zaken zoals mobiele telefoons niet meer aan te raken.  Daarnaast proberen we met elkaar zo goed mogelijk de 1,5 meter afstand te bewaren die door de Rijksoverheid wordt geadviseerd.

Wij staan altijd voor u klaar. Ook in deze tijden.

Direct contact opnemen

Vragen over onze dienstverlening? We helpen je graag verder.

Onze tandartsbus bij jou voor de deur?

Wij komen graag vrijblijvend langs om kennis te maken.

Keurmerken
  • KNMT logo
  • sBB erkend leerbedrijf