Specialisten met zorgverleners DNA

Werken als tandarts in een mobiele praktijk

Werken als tandarts in een mobiele praktijk
Wil jij écht iets bijdragen?

Droom jij er als tandarts van om echt iets bij te dragen aan het leven van mensen die het niet makkelijk hebben? Met jouw expertise als tandarts zorg je ervoor dat kwetsbare ouderen, gehandicapten en GGZ-patienten een beetje extra zelfvertrouwen hebben in hun mondgezondheid, waardoor ze met een glimlach deel kunnen blijven nemen aan sociale activiteiten en familiebezoeken. En dát is heel veel waard!  

Werk je daarnaast graag in een warm en hecht team en vind je het belangrijk dat patiënten zich eerst op hun gemak voelen voor ze in jouw stoel liggen?

Dan maken we graag kennis met je!

Werken als tandarts bij Europe Medicare
Professionele praktijk, wisselende setting

Werken als tandarts bij Europe Medicare

Werken bij Europe Medicare betekent werken in een professionele tandartspraktijk, maar dan met kwetsbare mensen in een steeds wisselende setting. Bij Europe Medicare ben je met een klein en hecht team verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit zorg die we bieden aan onze opdrachtgevers. 

Het is mogelijk om fulltime bij ons te werken, op oproepbasis of bijvoorbeeld een dag per week naast je reguliere werk. Je kunt door heel Nederland reizen, maar ook op een vaste plek werken. Eigenlijk is alles mogelijk!

Springplank voor een mooie carrière als tandarts
Ruimte voor ontwikkeling

Springplank voor een mooie carrière als tandarts

We geven je graag veel verantwoordelijkheid en vrijheid, als tandarts bij Europe Medicare run je namelijk je eigen mini-praktijk. Maar we bieden ook ondersteuning vanuit ons hoofdkantoor als daar behoefte aan is. De ideale plek voor talentvolle tandartsen om op eigen benen te staan, de veelzijdigheid van het vak in praktijk te leren kennen én te leren van ervaren professionals.

Manager Zorg Mirjam leert je graag kennen
  • Telefoon 0857920002
  • E-mail
  • Bereikbaar 08:00 - 17:00 uur
Werken bij Europe Medicare?

Manager Zorg Mirjam leert je graag kennen

Wil je meer weten over het werken als tandarts bij Europe Medicare? Manager Zorg Mirjam Libbers werkte zelf 14 jaar in een tandartspraktijk en vertelt je graag meer over onze openstaande vacatures, onze werkwijze en onze prachtige doelgroep. 

Vragen over onze vacatures?

Vragen over onze vacatures of onze werkwijze? We helpen je graag verder.

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk je toch van meerwaarde te zijn voor onze organisatie? We maken graag kennis met je!

Keurmerken
  • KNMT logo
  • sBB erkend leerbedrijf