Outsourcing van de tandarts voor zorginstellingen

Mobiele tandartspraktijk biedt mondzorg voor iedereen

Outsourcing van de tandarts klinkt ingewikkeld en duur, maar dat hoeft het niet te zijn. Zeker niet als je kiest voor de mobiele mondzorg van Europe Medicare

Mobiele tandartspraktijk biedt mondzorg voor iedereen
Hoogwaardige mondzorg voor kwetsbare patiënten
Samen voor de best mogelijke zorg

Hoogwaardige mondzorg voor kwetsbare patiënten

Europe Medicare biedt dagelijks hoogwaardige mondzorg op locatie aan kwetsbare patiënten. Dat doen we met tientallen ervaren tandartsen, tandartsassistenten en mondhygienisten in een moderne mobiele praktijk. 

Zo ondersteunen we zorginstellingen met: 

 • Hoogwaardige mondzorg op een vertrouwde locatie
 • In een moderne praktijk met professionele apparatuur
 • Inclusief wachtkamer, behandelkamer en sterilisatieruimte 
Geen zorgen over veiligheid en kwaliteit
Een duurzame oplossing voor de toekomst

Geen zorgen over veiligheid en kwaliteit

Het onderhouden en up-to-date houden van een interne tandartspraktijk brengt nogal wat verantwoordelijkheden met zich mee. Denk hierbij onder andere aan de kwaliteit, veiligheid, hygiëne en de aanschaf van (dure) nieuwe apparatuur. Dit zijn verantwoordelijkheden die continu aandacht vereisen. 

Omdat we begrijpen dat je je liever concentreert op het welzijn van patiënten en de kernactiviteiten van de organisatie, laten we je graag kennismaken met de mobiele tandartspraktijk van Europe Medicare. Wij bieden uitgebreide tandheelkundige behandelingen volgens de laatste KNMT- en IGJ-richtlijnen op een voor jou vertrouwde locatie

 • De ouderenzorg

  De ouderenzorg

  Een slechte mondgezondheid heeft directe invloed op de sociale contacten van ouderen. Wij bieden een vertrouwde plek in onze mobiele tandartspraktijk.

 • De gehandicaptenzorg

  De gehandicaptenzorg

  Een zo goed mogelijk leven bieden voor mensen met lichamelijke of verstandelijke handicap, daar dragen wij graag ons steentje aan bij.

 • De GGZ

  De GGZ

  Bij psychiatrische patiënten is het vooral zaak om spanningen weg te halen en de stoelbereidheid te vergroten. Wij bieden een laagdrempelige oplossing om gebitsproblemen te verhelpen.

Bespaar kosten op onderhoud en personeel

Bespaar kosten op onderhoud en personeel

Outsourcing betekent niet dat je geen grip meer hebt op de geleverde mondzorg. Integendeel, bij Europe Medicare werken we nauw samen met zorginstellingen en zijn we pas tevreden als we optimale aansluiting vinden bij de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

Wat het wél oplevert zijn aanzienlijke kostenbesparingen. Europe Medicare neemt alle investeringen voor aanschaf, onderhoud en personeel over, terwijl de tarieven die Europe Medicare rekent veelal door de zorgverzekering worden gedekt.

Maak kennis met Manager Zorg Mirjam
 • Telefoon 0625075345
 • E-mail
 • Bereikbaar 08:00 - 17:00 uur
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak kennis met Manager Zorg Mirjam

Bij Europe Medicare werken we graag in optimale samenwerking met onze opdrachtgevers. Manager Zorg Mirjam Libbers gaat graag het gesprek aan om te onderzoeken hoe we jouw organisatie zo goed mogelijk kunnen ondersteunen en ontzorgen. 

Wat kunnen we voor je betekenen?

Mondzorg op locatie was nog nooit zo eenvoudig. We vertellen u er graag meer over.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze 'Werkwijze' pagina.

Keurmerken
 • KNMT logo
 • sBB erkend leerbedrijf