Mobiele mondzorg

Mobiele mondzorg

Met onze speciaal uitgeruste tandartsbussen

Het is onze missie om een bijdrage te leveren aan de manier waarop jij tandheelkundige zorg inricht voor jouw patiënten, cliënten of medewerkers. We rijden met onze mobiele tandartsbussen door heel Nederland en komen langs bij jouw instelling of organisatie.

Dit betekent dat je zelf geen tandheelkundige voorziening hoeft te hebben of hier een speciale ruimte voor hoeft in te richten. Wij nemen de mobiele praktijk gewoon met ons mee! Wij leveren ook poliklinische zorg, neem voor vragen contact met ons op.

Mobiele tandartsbus, tandartsbus op locatie

Wie kunnen bij ons terecht?

Kwetsbare groepen

Is het lastig om jouw cliënten toegang tot een tandarts te geven? Veel reguliere praktijken zitten vol, hebben geen voorzieningen voor mensen met een beperking of vinden het lastig om met een taal- of cultuurbarrière om te gaan. Wij kunnen juist iets betekenen voor kwetsbare groepen voor wie toegang tot de tandarts niet vanzelfsprekend is, zoals asielzoekers, ouderen of gehandicapten.

Mobiele tandarts op locatie

Commerciƫle organisaties

Goede tandartszorg voor jouw collega's

Wil je jouw hardwerkende teamleden van goede tandartszorg voorzien? Of ben jij verantwoordelijk voor een organisatie waar veel expats werken? Wij willen iets betekenen voor jouw medewerkers én voor jou als werkgever. Door jouw medewerkers in onze tandartsbus te laten behandelen kan iedereen professionele mondzorg krijgen, terwijl er zo min mogelijk werkuren verloren gaan.

Mobiele tandarts aan huis

Dental Cars

Inzetbaar in heel Nederland

Wij werken met mobiele dental units, volwaardige tandartspraktijken op wielen. Hierdoor kunnen we overal in Nederland komen en letterlijk voor de deur van onze opdrachtgevers rijden. Onze zogenaamde Dental Cars (tandartsbussen) zijn volledig uitgerust als normale praktijken. Zo kunnen er bijvoorbeeld gewoon röntgenfoto’s gemaakt worden. Het is het domein van een klein, zelfstandig team dat bestaat uit een tandarts met zijn of haar tandartsassistent, een chauffeur voor het verplaatsen van het voertuig en back-office ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Velp (Gld). 

Mobiele tandarts bus wordt ook wel Dental Car genoemd
Europe Medicare ook bij jou op locatie?

Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Wij komen graag bij je langs om jouw wensen te inventariseren.

 
Vrijblijvend meer informatie?