Informatie voor Patiënten

Asielzoekerscentra

Ben je asielzoeker en heb je zorg nodig van een tandarts? Met onze mobiele tandartspraktijken komen we langs op meerdere asielzoekerscentra door heel Nederland. Onze bussen staan op vaste dagen op het terrein. Op dit kaartje kun je zien waar dat is. Wil je weten wanneer we langskomen op jouw AZC? Neem dan contact op met de Tandartslijn via +31 88 112 21 32.

Als bewoner van een AZC kun je bij ons terecht voor noodhulp. Dit is mondzorg bij acute pijn. Hiervoor kunnen behandelingen ingezet worden als het vullen van gaatjes of wortelkanaalbehandelingen. Voor kinderen is ook preventieve mondzorg beschikbaar. Alleen tandheelkundige zorg die door RMA wordt benoemd op de noodhulplijst komt voor vergoeding in aanmerking.

 

Mobiele tandarts aan huis

Een afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken? Bel met de GZA praktijklijn via onderstaand nummer. Het GZA is het Gezondheidscentrum asielzoekers. Zij kunnen u vertellen wanneer de tandarts aanwezig is bij uw azc. Ook plannen ze graag een afspraak voor u in.

Bel de GZA praktijklijn via +31 88 11 22 132.

Mobiele tandartsbus

Samen sterk

01-06-2022

Geachte meneer/mevrouw,

Wij willen u als patiënt blijven informeren over de activiteiten van onze organisatie. Eerder hebben wij u bericht dat wij ons hebben aangesloten bij de CDG Groep. Deze groep zet zich in de volle breedte in voor continuïteit en professionaliteit in de dentale zorg in Nederland.

CDG Groep heeft thans het voornemen om een samenwerking aan te gaan met Dental 365 en neemt hierin een aandeelhoudersbelang. Deze voorgenomen samenwerking heeft voor u als patiënt verder geen gevolgen.

Bij vragen hierover staan wij u graag te woord op nummer 085 792 0002 of u kunt hierover mailen naar info@europemedicare.eu t.a.v. Nadine Dilaveroglu.

Het team van Europe Medicare

Europe Medicare tandarts bus op locatie

Uw mening telt

Zoals u weet staat bij ons klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij doen ons best om op een prettige manier goede tandheelkundige zorg te verlenen. Daarbij willen we zoveel mogelijk rekening houden met de wensen en verwachtingen van onze patiënten. Om na te gaan of dat lukt, vragen  wij u om een korte enquête in te vullen. Via dit formulier kunt u uw mening geven over onze praktijk en onze zorgverlening.

Het invullen kost u ongeveer vijf minuten en het onderzoek wordt anoniem uitgevoerd. De informatie die u deelt helpt ons onze dienstverlening te verbeteren! Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

Mobiele tandarts op locatie